Den 28. januar 2018 kl. 23.06 ble brannalarmen utløst pga. et sprinklerhode som ble slått av og utløst i en leilighet. Årsaken til at brannvesen ikke kom var at de ble varslet om årsaken umiddelbart, og alarmen som varsler brannvesenet ble avstilt før forsinkelsen hadde utløpt.

Når det gjelder utbedring av skadene, så vil forsikringsselskap, rørleggere og heisfirma ordne det som er nødvendig i løpet av mandag 29. januar, slik at alt bør være tilbake i normal drift mandag ettermiddag.

Heisene vil ikke være i drift før sprinkleranlegget er utbedret.

Styret beklager at det ikke var mulig å få gitt god informasjon på stedet, men det skyldtes at vi måtte prioritere skadebegrensning og håper på forståelse for dette.

Ved spørsmål ang. brannsikkerheten vennligst kontakt styret pr. e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller styreleder på telefon 900 55 255 i akutte tilfeller.

Om noen var i leiligheten og ikke hørte sirene i egen leilighet, ber styret om å få tilbakemelding om dette snarest slik at evt. feil kan utbedres snarest.

Oppdatering 29. januar 2018 kl. 12.00: Alle heiser og sprinkleranlegg er nå utbedret og i full drift igjen.