I kveld, den 26.6.2019, kom det en kraftig regnskur som varte i ca. 30 min. som medførte at garasjeanlegget ble fylt med 2-5 cm vann. Det ble så store vannmengder at vi raskt skjønte at det ikke være mulig å håndtere med manuell feiing. Høytrykks-Vakta AS ble derfor raskt kontaktet, og sameiet vårt var heldigvis de første som ringte og ba om assistanse, slik at vi fikk en "sugebil" rett før kl. 22.00. Vi var ferdig med å feie og suge vann kl. 02.00, og de reiste deretter til neste oppdrag. I garasjen ble det sugd opp ca. 22 000 liter vann.

Status etter nattens aktivitet er at det nå er en overkommelig mengde vann i garasjen, som Komplett Drift AS vil ta opp i løpet av torsdag 27.6.2019. I bodene er det en del vann enkelte steder, så om det er beboere som har anledning til å feie vannet bort, så står det svabere ved garasjeporten. De som evt. har skader på løsøre som er i bodene, må benytte egen innboforsikring. Det har vært vann i bodene med ujevne mellomrom, slik at de som har ting stående på gulvet, bør sette det på noe som tåler vann (som tidligere informert om).

Fokus nå har vært skadebegrensning, så når vannet er fjernet helt, får vi vurdere om det er nødvendig med ny garasjevask.