Fra 1. april 2017 blir det endringer i TV Basis-pakken. Discovery har sikret seg rettighetene til Eliteserien, OL og en rekke andre sportsbegivenheter som vil sendes på 14 Eurosport-kanaler.

I april og mai blir Eurosport sine 14 sportskanaler kostnadsfritt tilgjengelig i deres fellespakke for alle beboere. Fra 1.juni vil samtlige Eurosportkanaler bli et tilleggsprodukt som beboere kan velge å kjøpe som tilleggspakke for kr 99,- per måned. 

Viken Fiber vil kontakte alle beboere og informere om denne nyheten og påfølgende tilbud. Pakken kan bestilles på www.altibox.no/esp1 eller ved å kontakte Viken Fiber sitt kundesenter på telefon 21 45 45 00.

I tillegg til et variert sportsinnhold, har alle beboere fortsatt over 40 kanaler som byr på underholdning, filmer, serier og barnekanaler – i tillegg til TV Overalt-appen som lar deg se tv når og hvor du vil.

Palmiye Oslo AS som har levert pergola til beboere i 8. etg. ble den 7. februar 2016 begjært konkurs. Hvis noen har reklamasjonskrav eller andre utestående fordringer må dette meldes til konkursboet ved bobestyrer. Informasjon om konkursboet finnes i Enhetsregisteret 

Informasjonsskrivet til seksjonseierne kan lastes ned HER.

Selskapsinformasjon

Fernandas Hage sameie

Fernanda Nissens gate 1

0484 Oslo

Org. nr. 911 982 552

Postadresse

Fernandas Hage sameie
v/Agio Forvaltning AS
Postboks 113
9252 TROMSØ

Kontaktinformasjon