Sameiet har avtale med P-Service AS om å håndheve parkeringsbestemmelsene i sameiet. Eier/fører av biler som står feilparkert kan derfor risikere enten å bli ilagt kontrollsanksjon og/eller fjernet for eiers regning og risiko. Beboere som opplever at andre har tatt seg til rette på plasser de disponerer kan også kontakte P-Service AS for å få bilen fjernet eller ileggelse av kontrollavgift.

P-Service AS har vakttelefon og kan kontaktes på telefon 412 55 384 (8-23 alle dager) eller e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. For mer informasjon om P-Service AS, se hjemmesiden. Eventuelle klager på ilagt kontrollavgift eller andre forhold vedrørende parkering skal rettes til P-Service AS. P-Service AS er forøvrig også medlem i Parkeringsklagenemda.

Gjesteparkering
Det er to gjesteparkeringsplasser i garasjeanlegget. For å benytte plassene må det, inntil beboerkort er på plass, legges lapp synlig i frontvinduet med navn, oppgang, leilighet, telefonnummer og tidspunkt for parkeringen. P-skiver eller elektronisk p-skive er også tillatt for å angi tidspunkt for parkeringen.

Lading av elbiler
Lading av elbiler er av sikkerhetsmessige årsaker kun tillatt på ladestasjoner som er beregnet på det. Bruk av stikkontakter for lading av elbiler vil medføre at kabelen blir fjernet, samt krav om betaling av strøm og administrasjonsavgift på kr. 500,- blir sendt eier av bilen.